Schadeherstel

Onze schadewerkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur en er wordt gespoten met milieuvriendelijke lakken. Daarnaast zijn wij lid van BOVAG Schadeherstel.

Ook beschikken wij over een eigen afsleepdienst. U kunt uw auto dus naar Automobielbedrijf Willemsen BV laten transporteren. Er is een speciale regeling met betrekking tot uw eigen risico en vervangend vervoer. Verder repareren wij onder dezelfde voorwaarden als Schadegarant en Carglass.

Keuzemogelijkheid schadeherstel bedrijf
Veel verzekeraars verwijzen u naar gespecialiseerde bedrijven voor schadeherstel. Zo doen ze voorkomen alsof dit uw enige keuzemogelijkheid zou zijn, maar dit is een misverstand.

U heeft namelijk zelf de keuze om te kiezen voor een autobedrijf waar ze u goed kennen. Voor perfect schadeherstel is het onafhankelijke autobedrijf de beste optie, wij kennen namelijk u en uw auto. En de reparatiekosten? Die worden door de verzekeraar gewoon uitgekeerd. Maakt u zich dus niet ongerust, Automobielbedrijf Willemsen BV in Silvolde kan voor uw schadeherstel zorgen.